Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧЕВО. Молодь єпархії прийняла участь в міжнародному православному таборі в Румунії

Молодь   єпархії на чолі з протодияконом Антонієм Добошом прийняли участь в Міжнародному молодіжному православному таборі в Румунії.
За благословенням архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора та по запрошенню   , митрополита Яського Теофана, члени Іршавського та Сухівського молодіжних братств на чолі з протодияконом Антонієм Добошом, заступником голови Відділу у справах сім’ї та молоді Мукачівської єпархії, разом з учасниками Чернівецької, Тернопільської та Кам’янець-Подільської молодіжок прийняли участь у Міжнародному молодіжному православному таборі, який відбувався протягом 26-29 липня в місті Нямц (Румунія) і був організований Молдово-Буковинською митрополією Румунського Патріархату.
Тема цьогорічної молодіжної всеправославної зустрічі – любов, а саме: «Що таке любов? Чи вміємо ми любити? Кому і як дарувати нашу любов?»
Всього в таборі проживало 650 учасників з різних держав:більшість складала румунська молодь,а також приїхали з Франції, Болгарії, Молдови, Сербії, США, України. Українська делегація складалась з 15 чоловік. У Чернівцях її зустрів один із координаторів табору Теодор Алін, який був надійним гідом і помічником у всіх справах,не дивлячись на мовний бар’єр.