Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Митрополит Симеон благословив початок роботи найсучаснішої в Європі кондитерської фабрики

21 серпня митрополит Вінницький і Могилів-Подільський Симеон взяв участь у відкритті нової кондитерської фабрики «ROSHEN».
На відкритті були присутні міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко, губернатор Вінниччини Микола Джига, міський голова Володимир Гройсман, народні депутати, представники іноземних посольств, влада міста та області.
Владика привітав усіх вінничан з відкриттям нового підприємства та подякував Петру Олексійовичу Порошенку та усім його помічникам, які потрудилися для того щоби місто отримало більше 1000 нових робочих місць. «Мені приємно говорити всюди де я буваю, що я зі столиці центральної України, а відтепер Вінницю можна називати ще й солодкою столицею України.» — зауважив архієрей.
Нова фабрика, роботу якої благословив владика Симеон є найсучаснішою в Європі та вже другою у місті кондитерською фабрикою корпорації «ROSHEN».
У своєму слові владика також побажав усім працівникам нового підприємства Божої допомоги, виробництва  якісної продукції на радість українським та закордонним споживачам.