Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Голова ОДА В. Ядуха нагороджений Орденом УПЦ

Предстоятель Української Православної Церкви, Блаженніший Володимир, Митрополит Київський і всієї України, за духовне відродження на Хмельниччині та старанні труди на Благо Святої Православної Церкви нагородив Голову   Обласної Державної Адміністрації Василя Степановича Ядуху високою Церковною нагородою – Орденом УПЦ, Святого Рівноапостольного Великого Князя Володимира І ступеня.
Висока нагорода була вручена 23 липня поточного року, митрополитом Хмельницьким і Старокостянтинівським Антонієм, під час урочистих святкувань – Дня Тезоіменитства Високопреосвященнішого Митрополита Антонія в Свято-Покровському кафедральному соборі міста Хмельницького.
« Наша віра – то велика сила. В цьому ще раз переконався, коли віднайшли в Деражнянському районі джерело Святого Іллі, а багато хто і не сподівався. Кожен з нас має долучитися до розвитку православної віри і будівництва храмів на території області. Я особисто зараз допомагаю у зведенні трьох храмів і закликаю нас усіх іти по життю з вірою», — сказав Василь Ядуха.