Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Голова Синодального відділу у справах сім’ї взяв участь у заході, присвяченому святкуванню Дня родини

8 липня, у день пам’яті благовірних князя Петра і княгині Февронії, покровителів сім’ї та шлюбу, на Контрактовій площі м. Києва, у рамках святкування Дня родини, відбувся фестиваль традиційної культури родини «Родовід».
За благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира участь у заході взяв голова Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї єпископ Васильківський Пантелеімон, який привітав усіх присутніх із Днем сім’ї.
Фестиваль, організаторами якого виступають Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту та Київський міський центр сім‘ї «Родинний дім», має на меті збереження, розвиток і популяризацію родинних традицій і звичаїв; поширення традиційних духовних цінностей української сім’ї.
У святковій програмі були: виставка-ярмарок творчих робіт родин столиці, майстер-класи з народних ремесел, розваги для дітей. В рамках фестивалю в ігровій формі були представлені таланти кращих родин усіх районів м. Києва. Також відбулася урочиста церемонія нагородження кращих сімей столиці.
Завершив святкову подію гала-концерт за участю відомих виконавців, учасників телевізійних талант-шоу.