Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Єпископ Іларій очолив благодійну поїздку дітей с. Копилів до столичного дельфінарію

26 червня вікарій Київської Митрополії єпископ Макарівський Іларій та голова комісії з благодійництва Макарівського благочиння Київської єпархії архімандрит Філарет (Єгоров) в черговий раз зустрілися з вихованцями Центру ресоціалізації для дітей та підлітків с. Копилів Макарівського району. Священнослужителі провели бесіду, в якій нагадали про необхідність жити за євангельськими заповідями, бути вихованими, порядними, відповідальними людьми, а також вказали на необхідність відповідального ставлення до людей, природи, навколишнього світу, наголосили на важливості жити добром, любов’ю, радістю та ділитися ними з ближніми.
В центрі перебувають переважно сироти, які потребують особливої уваги, теплоти та розуміння, а інколи і просто відвертого спілкування, адже вони потерпіли від  людської байдужості, неуважності, недбалості. Ці діти очікують на переведення в інші установи та заклади, де над ними будуть продовжувати опіку.
 
Для всіх підопічних центру ресоціалізації  було організовано благодійну поїздку до київського дельфінарію, де вони проглянули програму та дізналися більше про життя тварин, які неодноразово приходять на допомогу людям.
 
Із  вдячністю  вихователі висловили надію на подальшу плідну душеспасительну соціальну співпрацю зі священнослужителями. Юні вихованці пообіцяли молитися за благодійників.