Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Протоієрей Діонісій Мартишин видав книгу до 20–річчя Предстоятельского служіння Блаженнішого Володимира

До 20–річчя Предстоятельского служіння Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського та всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви протоієрей Діонісій Мартишин, директор духовно-просвітницького Центру імені Святих Апостолів, завідувач кафедри православної культури та теології МАУП, настоятель академічного храму на честь Собору Дванадцяти Апостолів видав православні бесіди з молоддю.
Книга «Благовістіть оновлення світу: духовні бесіди зі студентською молоддю на православні свята» видана українською мовою з урахуванням духовних прагнень сучасної людини та проблематики українського суспільства загалом.
Протоієрей Діонісій Мартишин, доктор богослов’я, професор Міжнародної Кадрової Академії запрошує християн глибше пізнати власну духовно-релігійну історію та замислитися над долею Православної Церкви у XXI ст. Поєднання теологічних знань автора з багаторічним викладацьким досвідом у церковних і світських вищих навчальних закладах, священицьким служінням на парафіях міста Києва є особливою перевагою цієї збірки бесід.
Опубліковані тексти дають змогу відчути сучасний дух й неординарний стиль спілкування автора з молоддю та православною спільнотою. У своїх духовних роздумах священик зробив спробу допомогти людині зустріти Бога й осмислити існуючу проблематику православної віри сьогодення.
Книга адресована не лише священикам, а й усім, кому не байдужі питання людської духовності, усім, хто прагне глибше зрозуміти сутність християнської віри та основні аспекти місії Православної Церкви у сучасному світі.