Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Голова Синодального відділу «Церква і культура» взяла участь у відкритті міжнародного фестивалю документальних фільмів «Кінолітопис-2012»

15 червня У Російському центрі науки і культури в Києві відкрився  ХІ-й Київський міжнародний фестиваль документальних фільмів «Кінолітопис-2012», присвячений 20-літтю предстоятельського служіння Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимиру.
 
За благословенням Предстоятеля УПЦ, у відкритті кінофоруму участь взяла голова Синодального відділу «Церква і культура» ігуменя Серафима (Шевчик).
 
Матушка Серафима передала організаторам, учасникам та гостям фестивалю привітання від Митрополита Володимира та  ікону Собору Преподобних отців Києво-Печерських.
 
У конкурсну програму фестивалю увійшли 45 стрічок, відібраних з понад 100 робіт, які надійшли на конкурс із семи країн: України, Росії, Білорусі, Молдови, Грузії, Польщі та Сербії.
Фестиваль триватиме до 19 червня, коли відбудеться нагородження лауреатів. Переможці фестивалю отримають також високі нагороди від Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Володимира.