Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

18.05.2012. МУКАЧЕВО. У єпархії відбудеться науково-практична конференція «Церква і медицина»

14 червня, у єпархії відбудеться науково-практична конференція присвячена першому українському лікарю преподобному Агапіту Печерському під назвою «Церква і медицина».
Науково-практична конференція проводиться з благословення Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви за ініціативи Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та при підтримці синодального відділу УПЦ з питань пастирської опіки медичних закладів, в рамках домовленості між УПЦ та МОЗ України.
Програма конференції
9.00 – Молебень у храмі преподобного Агапіта Печерського на території Духовно-медичного центру С.Т. Біляка (за адресою: Ужгород — Минай, вул. Широка, 2).
9.00 — 10.00 – реєстрація делегатів у фойє економічного факультету УжНУ (2 поверх) (за адресою: Ужгород, пл. Народна, 3).
10.00 — 12. 00 – доповіді учасників конференції.
12.00 — 12.45 – кава-брейк.
13.00 — 14.00 – обговорення доповідей.
14.00 – прийняття рішення.
14.30 – екскурсія для гостей в Мукачівський Свято-Миколаївський монастир з зупинкою в Свято-Покровському монастирі в с. Ракошино.
17.00 – трапеза.
Організаційний комітет конференції:
Голова: Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський.
Заступник голови: протоієрей Степан Біляк.
Члени організаційного комітету: протоієрей Димитрій Сидор, протоієрей Олександр Монич, начальник управління охорони здоров’я ОДА Роман Шніцер, лікар С. Біляк.
Бажаючих виступити з доповідями просимо надсилати свої доповіді в електронному варіанті до 1 червня на такі електронні адреси: k.ukraina@gmail.com, d-monuch@yandex.ru
Доповіді будуть надруковані до дня проведення конференції в тижневику «Карпатська Україна. Красне Поле». Доповідачів конференції просимо наперед вказати кількість примірників газети, що маєте бажання отримати.
Заздалегідь повідомте нас, якщо Вам потрібен готель.
Квитки на повернення додому просимо придбати завчасно.
Для контактної інформації звертайтеся за телефонами: 050-53-43-843 – о. Степан; 050-186-53-23 – о. Олександр. Свої пропозиції надсилайте на електронну адресу: k.ukraina@gmail.com, d-monuch@yandex.ru