Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

11.05.2012. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній взяв участь усвяткуванні 67-річниці Великої Перемоги

9 травня, митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній з духовенством кафедрального собору міста взяли участь у мітингу та покладанні вінків та квітів, приурочений 67-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, який відбувся на Військовому кладовищі обласного центру.
Також мітинги та покладання вінків та квітів відбулися біля Вічного Вогню і Меморіалі Слави.
Громадкість міста, зранку, 9 травня прийшли до священних місць обласного центру: Військового кладовища, Вічного вогню, Меморіалу Слави; щоб у день 67-ої річниці Великої Перемоги вшанувати пам’ять полеглих за свободу нашої Батьківщини, низько вклонитися воїнам-визволителям, які зі славою переможців повернулися з фронтових доріг, за те, що в пекельній боротьбі здобули для нас та прийдешніх поколінь право жити та розбудовувати на рідній землі свою державу.
Урочистою ходою пройшли двома колонами ветерани Великої Вітчизняної війни, духовенство, керівники міста й області, представники установ та організацій, політичних партій, молодіжних організацій, громадськості міста від майдану Незалежності до Військового кладовища та Вічного Вогню.
Пройшли роки, десятиліття, але цей сонячний день 9 травня завжди світитиме золотим сяйвом великої історичної Перемоги радянського народу.