Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

09.05.2012. ВІННИЦЯ. Вихованці недільних шкіл Калинівського благочиння здійснили похід до місць партизанської слави

5 травня, у Калинівському благочинні відбувся захід, присвячений Дню Перемоги, який організували священики та викладачі недільних шкіл району. В рамках цього заходу вихованці недільних шкіл з міста Калинівки, сіл Корделівка, Котюжинці, Дружелюбівка, Чернятин, Черепашинці, Нова Гребля, Іванівська Слобідка та Писарівка (усього близько ста дітей), здійснили похід до колишнього партизанського табору, який знаходиться у кам’яногірському лісі.
Керівник відділу по роботі з молоддю Калинівського благочиння ієрей Олег Дармороз відправив панахиду за загиблими захисниками рідної землі і на їхньому прикладі розповів дітям, що означають слова Господа Ісуса Христа, записані у Євангелії від Іоанна: «Немає більшої любові над ту, коли хто віддасть душу свою за друзів своїх».
Крім молитви і трапези на природі, організатори походу приготували для його учасників багато цікавих ігор та завдань на духовну та патріотичну тематику, які діти виконували, розділившись на команди. Переможці змагань отримали призи, а усі учасники – чудовий настрій. Та головне, що у їхніх душах залишилася вдячна пам’ять про тих, хто не пожалів свого життя, аби життя сьогоднішніх дітей було мирним і радісним.
Прес-служба Вінницької єпархії