Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Заступник голови Синодального військового відділу протоієрей Віталій Приходько відвідав ряд військових частин Внутрішніх військ МВС

28—29 травня, за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, у рамках проекту «Духовно, війсково-патриотичне виховивання молоді», запропонований МБО «Міжнародний Духовний Центр «Преображення», заступник голови Синодального відділу по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України протоієрей Віталій Приходько з іконою святителя Миколая Мирлікійського з часточкою його святих мощей звершив об’їзд військових частин Внутрішніх військ МВС №№ 3066, 3030, 3027, 3077, 2260, а також двох навчально-наукових інститутів Національної академії внутрішніх справ.
У кожному підрозділі було звершено молебен. Офіцери та солдати могли віддали молитовну шану святителю Миколаю, вклоняючись його святим мощам.
Отець Віталій благословив воїнів-правоохоронців на успіхи в службі, зокрема під час виконання завдань по забезпеченню громадського порядку в ході фінальної частини чемпіонату Євро-2012.