Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

04.04.2012. ОДЕССА. Генеральный директор национальной билиотеки им.М.Горького поблагодарила митрополита Агафангела за благотворительную помощь

Його Високопреосвященству
Високопреосвященнішому
АГАФАНГЕЛУ
Митрополиту
Одеському та Ізмаїльському
Ваше Високопреосвященство!
На виконання розпорядження Одеської обласної державної адміністрації та Одеської обласної ради №8/А-2012-№5/2012-ОР від 13 січня 2012 р. за підтримки голови Одеської обласної державної адміністрації Едуарда Леонідовича Матвійчука з 21 лютого по 5 березня 2012 р. Одеською національною науковою бібліотекою імені М.Горького було організовано масштабну книжково-документну виставку «Одещина — регіон економічної стабільності, міжнацінальної злагоди та культурного різноманіття».
Виставка, без перебільшення, стала подіею в культурному житті регіону. Протягом двох тижнів ії активно відвідували викладачі вузів Одеси, вчителі та методисти загальноосвітніх шкіл, історики та краєзнавці, школярі та студенти, що свідчить про цікавість одеситів до краєзнавчої тематики та високу ефективність даного бібліотечного проекту.
Висловлюемо Вам, Владико, глибоку вдячність за всебічну підтримку цього масштабного виставкового проекту. За надані Вами, як меценатом та лауреатом Галереї почесних благодійників Одещини «Люди щедрих сердець», кошти були придбані необхідні матеріально-технічні засоби та замовлено поліграфічні послуги, завдяки яким виставка набула формату сучасного іформаційно-просвітницького заходу. Цінними стали і чисельні видання, публікації та інші матеріали до розділу «Духовна Одещина», безкорисливо надані Одеською епархіею УПЦ, які розкривали ії благодійницьку, культурну та просвітницьку діяльність.
Ми високо цінуемо Вашу допомогу та підтримку вагомих проектів бібліотеки, всебічне сприяння и подальшому розвитку. Це є свідченням міцного зв’язку між церквою як Храмом Божим і бібліотекою як Храмом Духовності.
Зичимо Вам, Владико, доброго здоров’я та Божого благословення в здіїсненні намірів, спрямованих на утвердження християнських цінностей в суспільстві.
3 повагою,
генералыний директор ОННБ імені М. Горького,
заслужений працівник культури України,
повний кавалер ордена княгині Ольги та
ордена ПреподобногоНестора – Літописця
Ольга Ботушанська