Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

30.12.2011. ЖИТОМИР. Клірик єпархії здійснив освячення дитячого садочку

28 грудня, у житті дошкільного навчального закладу «Теремок» села Велика П’ятигірка Бердичівського району, відбулася знаменна подія.
На прохання завідуючої закладу Мокринської Тетяни Юріївни, колективу ДНЗ та батьків вихованців, настоятель Свято-Хрестовоздвиженського храму села Велика П’ятигірка ієрей Олександр Худяков здійснив освячення дитячого садочку.
Неможливо було не помітити, що, під час чинопослідування, найзворушливішими були дитячі очі, які випромінювали любов та радість. Діти серцем відчували благодать Божу.
Після освячення, від Свято-Хрестовоздвиженської парафії, ієрей Олександр подарував садочку ікону Божої Матері, батюшка поздоровив усіх присутніх з цією подією, побажав миру, любові та злагоди усім присутнім, нагадав дітям, що вони мають слухатися та любити своїх батьків та вихователів.
Від лиця усього колективу та вихованців ДНЗ «Теремок», завідуюча садочку Тетяна Юріївна, щиро подякувала о. Олександру та наголосила на тому, що цей день надовго залишиться в серцях кожного присутнього.