Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

23.12.2011. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній привітав працівників ПАТ ЕК «Хмельницькобленерго» з професійним святом – Днем енергетика

Від імені духовенства, віруючих людей Подільського краю та від себе особисто щиро вітаю Вас, а у Вашій особі усіх працівників ПАТ ЕК «Хмельницькобленерго» з професійним святом – Днем енергетика!
Невтомною працею, талантом і наснагою минулих поколінь створено розвинутий та потужний енергетичний комплекс нашої країни.
Введення в експлуатацію нових енергетичних потужностей, впровадження енергозберігаючих та екологічно безпечних енергосистем переконливо свідчать про високий потенціал енергетичної системи України.
Маю глибоке переконання – неможливо знайти більш важливу галузь, ніж енергетична.
Від неї залежить не лише світло та тепло в наших оселях, але й стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку та соціальної сфери. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших у світі! Символічним є те, що відзначення Вашого професійного свята співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю у році, коли робота енергетиків є найбільш помітною.
Користуючись нагодою, складаю Вам щиру подяку за розуміння проблем Православної Церкви, а також закликаю Боже благословення на усіх працівників ПАТ ЕК «Хмельницькобленерго»!
Нехай Всемилостивий Господь благословляє усі Ваші добрі справи та починання й дарує усе необхідне для життя і спасіння!
Сердечно вітаю усіх Вас з наступаючими святами Нового, 2012 року та Різдва Христового!
Щиро зичу Вам усіх гараздів, нехай добрими подіями повниться життя, а людська шана буде вдячністю за чесність і людяність, вміння творити добро!
З повагою
+АНТОНІЙ
МИТРОПОЛИТ
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ І СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ