Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

15.12.2011. ХЕРСОН. Блаженніший Митрополит Володимир передав подарунки до Цюрупинського дитячого будинку-інтернату

12 грудня за благословенням Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Володимира, намісник Свято-Вознесенського чоловічого монастиря м. Переяслав-Хмельницького Київської єпархії архімандрит Аркадій (Демченко) відвідав Цюрупинський дитячий будинок-інтернат.
Інтернат було відкрито в 1968 році для дітей з наслідками поліомієліту і церебрального паралічу. Нині це єдиний будинок-інтернат на Україні, де утримуються, навчаються та лікуються діти з надзвичайно складними формами інвалідності і різними відхиленнями в психічному та розумовому розвитку. На сьогодні у дитячому будинку-інтернаті виховується 170 дітей віком від 4 до 18 років з усіх областей України. Понад 50% із них сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Вони з дитинства прикуті до візків, ліжок, милиць, проте це діти з активною життєвою позицією. Вони беруть участь у групових та шкільних заходах, у виставках творчих робіт, у художній самодіяльності, старанно навчаються.
Архімандрит Аркадій зустрівся з директором будинку-інтернату Тетяною Княгніцькою та передав їй вітальну адресу Його Блаженства, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира та подарунки для діточок.
В свою чергу Тетяна Григорівна подякувала Блаженнішому Владиці за подарунки та увагу до дітей.
Принагідно звертаємось до всіх, кому не байдужа доля вихованців Цюрупинського будинку-інтенату, та просимо надати посильну благодійну фінансову або будь-яку іншу допомогу закладу.

Банківські реквізити:
Комунальний заклад Херсонської обласної ради «Цюрупинський дитячий будинок-інтернат»
Спец.рах. № 35421002001529
МФО 852010, УДК у Цюрупинському районі
код 03189713
з поміткою: БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА
Адреса: 75101
Херсонська обл.,
м. Цюрупинськ
пров. Ракитний, 28
Директор Цюрупинського дитячого будинку-інтернату:
Княгніцька Тетяна Григорівна
тел.: (05542)2-32-67
моб.: (050) 618-25-19