Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.12.2011. ВІННИЦЯ. Представник єпархії привітав з 20-річчям працівників обласної Прокуратури

1 грудня у Вінницькому академічному музично-драматичному театрі імені М. Садовського відбулися урочистості з нагоди 20-річчя утворення Прокуратури України.
На заході були присутні голови обласної та міської влади, керівники силових структур та представники галузей виробництва, культури та освіти.
Вінницьку єпархію УПЦ представляв керівник єпархіального відділу по зв’язках з громадськістю та представниками влади протоієрей Валерій Швець, котрий привітав керівництво і працівників обласної прокуратури зі святом.
Священик зачитав вітальну адресу від митрополита Вінницького і Могилів-Подільського Симеона, в якій, зокрема, наводилися слова з Послання до Римлян апостола Павла: «Хочеш не боятися влади? Роби добро, і матимеш похвалу від неї, бо володар Божий слуга, тобі на добро. А як чиниш ти зло, то бійся, бо недармо він носить ме-ча, бо він Божий слуга, месник у гніві злочинцеві!» (Рим. 13,3).Митрополит Симеон нагадав, що апостол Павел називає тих, хто стоїть на сторожі людських законів слугами Божими, бо вони захищають від зла слабшого та беззахисного.
Владика побажав працівникам прокуратури області на чолі з їхнім керівником Олександром Михайловичем Мрихиним бути справжніми слугами Божими і нести свою службу справедливо, розважливо, сумлінно, піклуючись про Державу і людей, які її складають.
Митрополит Симеон привітав і нинішніх працівників, і ветеранів прокуратури, та побажав усім їм, їхнім родинам і близьким від Господа всіляких земних гараздів і духовних щедрот.
На знак Божого благословення протоієрей Валерій Швець передав Олександру Мрихину від владики Симеона ікону Ангела-Хранителя.
Прес-служба Вінницької єпархії