Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.12.2011. ЛУЦЬК. Митрополит Ніфонт привітав працівників прокуратури з їхнім професійним святом

Оскільки прокуратура пише чимало приписів, то на професійне свято у подарунок від волинської міліції отримала картину «Запорожці пишуть листа турецькому султану». Святкові урочистості з нагоди 20-річчя прокуратури України відбувалися 30 листопада у Палаці культури міста Луцька.
Під час урочистостей прокурор Волинської області Андрій Гіль привітав своїх колег із професійним святом та подякував їм за самовіддану працю. Говорячи про роботу прокуратури він зауважив, що вона привертає до себе увагу суспільства. «Тому стандартами прокуратури мають бути не лише високий професіоналізм, але й бездоганні моральні якості», — наголосив Гіль.
«Ми усвідомлюємо, що сьогодення вимагає від нас забезпечення суттєвого поліпшення наглядової та координаційної ролі прокуратури щодо протидії злочинності та корупції, а також запобігання порушення законності у всіх сферах нашого життя», — додав він.
Також під час свого виступу Андрій Гіль привітав ветеранів прокуратури, яким вручили з нагоди свята квіти.
Завітав на урочистості голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук. Вітаючи, він зауважив, що його завдання дуже просте – робити так, щоб у прокурорів було менше роботи, тобто боротися з корупцією.
Голова Волинської облради Володимир Войтович своєю чергою похвалився співпрацею депутатського корпусу із прокуратурою, адже вдалося звести до мінімуму кількість прокурорських протестів щодо рішень облради.
Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук роздумував зі сцени щодо нелегкої прокурорської роботи. Адже їхні рішення задовольняють або одну, або іншу сторону. Він побажав, щоб у всякому разі ці рішення були справедливими.
Привітали прокурорів також начальник управління МВС України у Волинській області В’ячеслав Ходирєв та начальник УСБУ у Волинській області Володимир Мельникович. До речі, керівник волинської міліції відзначився оригінальним подарунком. Зазначивши, що прокурори пишуть багато приписів, вручив Андрію Гілю картину «Запорожці пишуть листа турецькому султану».
А от у подарунок від митрополита Луцького і Волинського Ніфонта прокуратура отримала нещодавно презентоване Луцьке Євангеліє.
Після привітань, вручення подарунків, нагород, подяк і грамот розпочався святковий концерт.
Волинський інформаційни портал