Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

28.10.2011. КИЇВ. Завершилися IV Покровські місіонерсько-просвітницькі читання

27 жовтня в актовому залі Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка відбулося підбиття підсумків роботи та закриття IV Покровських місіонерсько-просвітницьких читань: «Тисячолітні традиції освіти під Покровом Премудрості Божої».
Очолив президію Голова Синодальної Літургічної комісії УПЦ єпископ Новокаховський і Генічеський Філарет. До президії також були запрошені академік Академії Педагогічних Наук України Микола Євтух, голова Синодального відділу у справах молоді УПЦ єпископ Обухівський Іона.
На закритті Читань єпископ Філарет зачитав звернення до Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила і Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира від імені організаторів, учасників та гостей IV Покровських місіонерсько-просвітницьких читань.
Після того, як були оприлюднені і одностайно прийняті ці звернення, владика Філарет зачитав підсумковий документ роботи читань.
Доповіді та повідомлення, виголошені на пленарних та секційних засіданнях, а також тези, надіслані на адресу форуму, складуть збірник наукових праць IV Покровських міжнародних місіонерсько-просвітницьких читань.
Прес-служба Полтавської єпархії