Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

12.10.2011. ЖИТОМИР. В обласній психіатричній лікарні відбувся круглий стіл

13 жовтня в Україні відзначається всесвітній день психічного здоров’я. З нагоди цього дня в актовому залі обласної психіатричної лікарні №1м. Житомира відбувся круглий стіл, до якого були запрошені: Павлюк Василь Петрович — заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення Житомирської обл., Борщівський Віктор Михайлович — начальник управління охорони здоров’я міської ради м. Житомира, Шупряда Алла Федорівна — голова профспілки медичних працівників Житомирської обл., Шумлянський Віктор Акимович — головний лікар Житомирської обласної психіатричної лікарні №1 м. Житомира, прот. Володимир Ігнатюк — відповідальний за пастирську опіку при лікарні та медперсонал, хворі і гості.
За круглим столом були порушені питання стану лікарні, фінансування лікарні та інших медичних закладів області, про збільшення випадків психічних захворювань серед населення Житомирського регіону.
У свою чергу батюшка розповів про причини хвороби з точки зору Церкви, про наслідки захворюваннь, про гріх, що є головною причиною не тільки фізичної але й духовної недуги.
Відбулося нагородження подарунками хворих, які приймають активну участь в житті лікарні.
Після засідання, в Свято-Пантелеїмонівському храмі лікарні, було відслужено молебень за здоров’я лікарів та хворих, після закінчення якого отець Володимир сердечно привітав усіх присутніх зі святом та побажав їм міцного здоров’я, терпіння і довголіття.

Прес-служба Житомирського районного округу