Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

10.10.2011. КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. Архієпископ Олександр освятив дитячу спортивну школу

7 жовтня за благословенням Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр відвідав с.Круглик, Києво-Святошинського району, де освятив новозбудовану юнацько-спортивну школу.
Владику супроводжували благочинний Києво-Святошинського благочиння протоієрей Василій Русинка та духовенство благочиння.
У відкритті школи приймали участь губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк, голова Києво-Святошинської районної державної адміністрації Михайло Заславський та інші високопосадовці.
Владика Олександр передав благословення та вітання від Блаженнішого Митрополита Володимира викладачам, учням і всім присутнім гостям, а також передав для школи ікону Божої Матері та книги для бібліотеки.
Юнацько-спортивна школа була побудована за сприяння відомого мецената, депутата Київської обласної ради Цікаленко Юрія Володимировича. Розрахована для навчання 250 дітей, окрім занять в різноманітних спортивних секціях, передбачені уроки Закону Божого в церковному класі.