Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

29.08.2011. ОДЕССА. По ходатайству Митрополита Агафангела, решением Священного Синода УПЦ, в епархии открыт еще один монастырь

26 августа митрополит Одесский и Измаильский Агафангел, принял участие в очередном заседании Священного Синода Украинской Православной Церкви, которое прошло под председательством Блаженнейшего митрополита Киевского и всей Украины Владимира в Синодальном зале Киевской митрополии.
На заседании обсуждались важные аспекты епархиальной жизни и административного устройства Украинской Православной Церкви, в том числе и об открытии в Одесской епархии еще одного женского монастыря.
Ж У Р Н А Л № 69
У засіданні Священного Синоду Української Православної Церкви під головуванням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира -
СЛУХАЛИ рапорт Преосвященного Агафангела, митрополита Одеського та Ізмаїльського про відкриття жіночого монастиря на честь ікони Божої Матері «Всіх скорботних радість» в с. Білка Іванівського району Одеської області та про затвердження настоятелькою монастиря монахині Єлизавети (Марчук) з возложенням наперсного хреста за посадою.
УХВАЛИЛИ:
1. Благословити відкриття жіночого монастиря на честь ікони Божої Матері «Всіх скорботних радість» в с. Білка Іванівського району Одеської області.
2. Настоятелькою жіночого монастиря на честь ікони Божої Матері «Всіх скорботних радість» в с. Білка Іванівського району Одеської області затвердити монахиню Єлизавету (Марчук) з возложенням наперсного хреста за посадою.