Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

27.07.2011. КИЇВ. Архієреї Української Православної Церкви на чолі з Блаженнішим Митрополитом Володимиром зустріли Святішого Патріарха Кирила

26 липня, розпочався триденний візит Предстоятеля Руської Православної Церкви до України, присвячений Дню Хрещення Київської Русі.
У Борисполі на приліт Його Святішества чекали Предстоятель Української Православної Церкви Блаженіший Митрополит Володимир, митрополити: Одеський і Ізмаїльський Агафангел, Чернівецький і Буковинський Онуфрій, Луганський і Алчевський Іоаннікій, керуючий справами УПЦ архієпископ Білоцерківський і Богуславський Митрофан, голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, вікарні архієреї Київської єпархії, духовенство столиці, а з боку державної влади – віце-прем’єр-міністр Сергій Тігіпко, радник Президента України Юрій Богуцький, народні депутати та інші представники дипломатичного корпусу.
Одразу по прильоті Патріарх Кирил відправиться до Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, де зустрінеться із насельниками обителі та проведе зустріч із Патріархом-Католікосом всієї Грузії Іллею ІІ.