Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.07.2011. ВІННИЦЯ. Кают компанія знову зібрала молодих вірян до подорожі

14 липня Кают компанія православної молоді знову зібрала юнацтво до подорожі.
Ця зустріч стоаламя вже четвертою. Цього разу організатори влаштували молодим вірянам, яких зібралось понад сімдесят чоловік, пікнік в Староміському лісі.
Окрім запашного шашлику на свіжому повітрі, на зустрічі проводилось маса різноманітних розважальних заходів та ігор.
Актори-любителі, які були присутні серед учасників заходу мали можливість проявити себе «на повну», адже серед всіх дійств найбільше було присвячено саме театральним сценкам, на яких молодь отримувала завдання зображувати різноманітні емоції, перевтілюватись в інших особистостей.
Та найбільше запам’ятався захід на тему “Моя друга половинка”. Хлопців та дівчат розділили на дві групи, і вони на великому ватмані перераховували ті якості, які на їх думку повинні бути притаманні майбутній дружині чи чоловіку.
Політ фантазії молодих вірян був широкий. Ідеал потрібен усім, — Щоб була красива, розумна, смиренна, — писали хлопці. Побажання дівчат зводились до того, що їм потрібний надійний та люблячий чоловік, на якого можна було б покластись у всіх життєвих ситуаціях.
Майже наприкінці зустрічі між учасниками розпочалась дискусія, на якій представники кожної з груп захищали справедливість своїх тверджень.
Отож, хлопці та дівчата, які були учасниками зустрічі, врахуйте зауваження і будете просто ідеальними другими половинками для коханих. А ті, хто не був на цій зустрічі, приєднуйтесь до «Кают-компанії» — в нас заплановано ще багато цікавого.
Світлана Мельничук