Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

05.07.2011. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній привітав Героя України П.В.Іващука з ювілеєм

1 липня , митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній привітав Героя України, генерального директора ТОВ НВА «Перлина Поділля» Іващука Петра Володимировича з 60-річним Ювілеєм.
Вітаючи Ювіляра Архіпастир зазначив:
«Вельмишановний Петро Володимирович!
Від імені духовенства і віруючих Хмельницької єпархії Української Православної Церкви та від себе особисто щиросердечно вітаю Вас з 60-річним Ювілеєм!
Ваша благородна професія хлібороба, яку Ви обрали для служіння народові, є однією з тих професій, які ніколи не втратять своєї важливості і високого значення, адже за Вашим же словом, яке Ви писали у поетичному натхненні оспівуючи важкий труд хлібороба, у пахучому хлібі, який є найголовнішим скарбом українців є «…наше майбуття, є наша творчість і мета велика!..».
Дійсно, протягом усієї історії нашої Держави,
українці завжди славилися своїми працьовитими руками та трудом на безкраїх полях Держави, який з кожним роком вдосконалювався, завдяки невтомній праці таких справжніх Героїв України як Ви!
У всі часи Ваша важка та благородна праця була найгуманнішою, адже вона вимагає повної віддачі, самопожертви і особливої уваги та доброти до усіх, без винятку, людей.
Своєю добротою, високим професіоналізмом і знанням справи Ви вже чималий час трудитеся во благо народу і Святої Церкви.
Дбаючи не тільки про матеріальні, але й про духовні скарби, Ви чимало допомагали у будівництві храмів Божих, які своїми маківками прикрашають сьогодні наші Подільські села, сприяючи Святими Таїнствами вічному спасінню тисяч людей.
Душевне тепло, увага, яку Ви надаєте кожному робітникові, гідні глибокого визнання та вдячності. Ваші добрі справи неодноразово були помічені як Урядом Держави, так і священноначалієм нашої Церкви, за що Ви відзначалися багатьма високими Державними та Церковними нагородами.
Незважаючи на всі складнощі, які сьогодні переживає агропромисловий комплекс країни, народна любов і повага до Вас – щирої та доброї людини, залишаються незмінними. Я переконаний: у багатьох мешканців Хмельниччини знайдеться чимало теплих слів подяки Вам за добрі справи, щирість і людяність!
Низький Вам уклін за все, шановний Петро Володимирович! Щиросердечно бажаю Вам невичерпності сил, завзяття і наснаги у Вашій важливій роботі!
Молюсь, щоб щастям і любов’ю наповнювався кожен день Вашого життя, а праця на благо людей приносила задоволення і радість.
Нових ідей Вам і перемог, надійних і вірних друзів, процвітання і добробуту Вам і Вашій родині!
Нехай Всемилостивий Господь благословляє усі Ваші добрі справи та починання і допомагає у нелегкому служінні на благо подолян та усього українського народу!»
Після вітальної промови, владика Антоній за вагомий внесок у відродженні духовності та у розбудові православних храмів Подільського краю за старанні труди на благо Української Православної Церкви вручив Іващуку Петру Володимировичу орден УПЦ – Святого Рівноапостольного Великого Князя Володимира ІІ ступеня.