Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

15.03.2011. ЛЬВІВ. В свято Торжества Православ’я архієпископ Августин нагородив Генерального консула Російської Федерації церковним орденом

13 березня архієпископ Львівський і Галицький Августин під час Літургії та по закінченні читання Євангелія виголосив проповідь. Під час проповіді, на основі Святого Письма владика Августин пояснив духовний зміст іконовшанування. По закінченні Літургії владика звершив молебень.
За Літургією також молився Генеральний консул Російської Федерації Гузєєв Євген Федорович.
Владика Августин привітав почесного гостя, який звершує свою дипломатичну місію у Львові, та вручив йому високі церковні нагороди: орден Руської Православної Церкви благовірного князя Даниїла Московського ІІІ ступеня, орден Української Православної Церкви преподобного Іллі Муромця ІІ ступеня та свою Благословенну грамоту. Владика подякував Генеральному Консулу за те, що під час свого служіння він з виключною увагою і турботою ставився до прохань та проблем духовенства і вірних у вирішенні питань, що перебувають в його компетенції, а також за труди на користь Святої Православної Церкви у Західній Україні.