Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

13.01.2011. БІЛА ЦЕРКВА. Відбувся святковий концерт колядок

10 січня в районному будинку культури міста Тетієва відбувся святковий концерт колядок під назвою: «Христос рождається! Славімо Його!»
На свято прибули архієпископ Білоцерківський і Богуславський Митрофан та вікарій Білоцерківської єпархії, єпископ Рокитнянський Никодим.
Святкове дійство розпочалося спільною молитвою та вітальним словом владики Митрофана, у якому архіпастир привітав присутніх з Різдвом Христовим та побажав усім повчатися з великого смирення Богонемовляти Христа народженого у смиренному вертепі.
Свої теплі вітання висловили також голова Тетіївської РДА Іван Іванович Миколюк, заступник голови Районної ради Віктор Євгенійович Катков, депутат облради Руслан Тарасович Голуб та міський голова Руслан Володимирович Майструк.
Різдвяні колядки звучали у виконання хорових колективів церков Тетіївського благочиння: Свято-Успенського храму м. Тетієва, Свято-Покровського храму с. Скибенці, Свято-Преображенського храму с. Кошів, Різдва Богородиці с. Стадниця, Казанської ікони Божої Матері с. Денихівка, Свято-Михайлівського храму с. Клюки, Хресто-Воздвиженського храму с. Голодьки, Свято-Михайлівського храму с. Росішки, храму на честь св. благ. кн. Олександра Невського с. Високе.
Своїм виступом порадували гостей вихованці недільної школи при Свято-Успенському храмі м. Тетієва та дитячий колектив музичної школи «Домісолька».
На закінчення свята до слова був запрошений благочинний Тетіївського округу протоієрей Василій Волянюк, який подякував владикам, священнослужителям, хоровим колективам та дітям за участь у святі.
Свято закінчилось молитвою та спільним колядуванням.
Всі присутні отримали з рук архієпископа Митрофана ікони Різдва Христового, а діти солодкі подарунки.

Голодний В’ячеслав,
прес-служба Тетіївського благочиння