Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.12.2010. ЛУЦЬК. Пройшла акція православної молоді «За здорове життя»

В неділю, 19 грудня, в день пам’яті святителя Миколая за благословенням керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта, юними активістами Православного юнацького клубу була проведена акція «За здорове життя», яка транслювалась по Волинському телебаченню.
Даний захід розроблений та проведений єпархіальним молодіжним відділом, котрий очолює молодий та енергійний ієродиякон Ніфонт (Омельчук).
З часу реорганізації відділів єпархії, молодіжний відділ за короткий проміжок часу провів декілька чудових та масштабних акцій для молоді Луцька.
Зокрема, даний захід мав на меті пропагувати здоровий спосіб життя серед жителів міста Луцька. Підлітки обмінювали ласощі на цигарки, які давали курці. Слід зазначити, що за словами деяких міщан, які взяли участь у дійстві, були випадки зречення від куріння взагалі. Лучанам сподобалась подібна діяльність клубу, який вперше про себе заявив в інформаційній справі. Клубісти у цей день закликали поглянути на життя великого угодника Божого святого Миколая, покровителя нашого міста, і за його прикладом проводити здоровий спосіб життя в мирі та любові.