Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.12.2010. БІЛА ЦЕРКВА. Архієпископ Митрофан освятив Свято-Покровський храм

21 грудня архієпископ Білоцерківський і Богуславський Митрофан звершив освячення новозбудованого Свято-Покровського храму, що знаходиться на території ТОВ «Комфорт» (центральний ринок).
Його Високопреосвященству співслужили секретар єпархії архімандрит Никодим (Барановський), благочинний Білоцерківського округу протоієрей Михаїл Кобулей, насельник чоловічого монастиря на честь Різдва Христового ігумен Мефодій (Агафонов) та настоятель храму ієрей Віталій Філобокий.
Одразу після освячення було відправлено Божественну літургію, під час якої на Малому Вході, Високопреосвященніший архієпископ Митрофан відзначаючи труди настоятеля церкви нагородив його черговою священицькою нагородою – камилавкою.
По закінченні богослужіння правлячий архієрей привітав усіх із знаменною подією для міста, а саме з відкриттям нового храму. З благословення Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України архієпископ Митрофан відзначив церковними нагородами керівництво ТОВ «Комфорт», яке виступило ініціатором та головним спонсором будівництва Свято-Покровському храму.