Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

21.12.2010. КИЇВ. У столиці пройшов Міжнародний конкурс «Різдвяний янгол»

17-19 грудня, з благословення Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, було проведено 5-ий ювілейний Міжнарорний конкурс «Різдвяний янгол», який спільно провели Синодальний відділ Релігійної освіти та катехізації та громадська організація «Україна Православна».
17 грудня відбулася прес-конференція та концерт, на якому Голова Синодального відділу Релігійної освіти та катехізації єпископ Макарівський Іларій поздоровив та передав благословення Блаженнішого Митрополита Володимира, а також побажав учасникам успіхів у конкурсі.
18 грудня, у Трапезному храмі Києво-Печерської Лаври єпископ Макарівській Іларій звершив Божествену Літургію. За богослужінням молилися учасники та організатори конкурсу «Різдвяний янгол» та їх сім’ї. Після відправи, владика Іларій, до свята святого Миколая вручив дітям Різдвяні подарунки.
19 грудня відбувся Гала-концерт конкурсу, під час якого, єпископ Макарівський Іларій звернувся до присутніх зі словом, в якому побажав дітям, щоби в їхньому серці постійно перебував Народжений Христос.
У конкурсі брали участь талановиті діти у віці з 5 до 13 років, переможці регіональних та міжнародних конкурсів талантів з різних куточків України і найближчого зарубіжжя. Завданням конкурсу є відродження православної духовності, повернення до витоків святкування одного з основних християнських свят дітей та молоді — Різдва Христового.