Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

19.10.2010. КИЇВ. У мережі Інтернет відкрито офіційний сайт «Монастирі Київської єпархії»

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира в мережі Інтернет створено сайт «Монастирі Київської єпархії», який можна відвідати за адресою www.orthodox.kiev.ua.
Ресурс має україномовну і російськомовну версії. Тут можна познайомитися з історією і сучасністю будь-якого з монастирів м. Києва і Київської області, переглянути фотографії з обителей, почерпнути відомості про святині, що знаходяться в монастирях Київщини і днях їх особливого шанування, дізнатися про престольні свята в монастирях, а також вивчити маршрути проїзду до них.
Окрім цього, через сайт можна подати записки для поминання в будь-який із монастирів, дізнатися розрахунковий рахунок для пожертвувань. Також користувачі офіційного сайту завжди зможуть познайомитися з новинами монастирського життя в Київській єпархії, почитати цікаві публікації про чернецтво і монастирі, прокоментувати ці новини і публікації.
Редакція запрошує до співпраці православні сайти монастирів, у тому числі з інших єпархій, пропонує взаємне розміщення банерів.