Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

01.10.2010. ЛУЦЬК. Священик єпархії взяв участь в робочому засіданні виправної колонії

На території Ківерцівського району у Цуманській виправній колонії №84 відбулось відкрите засідання комісії по розгляду питань застосування до засуджених заохочувальних норм законодавства у вигляді умовно-дострокового звільнення, заміни покарання більш м’яким покаранням та переводу до установ мінімального рівня безпеки з полегшеними умовами тримання.
На запрошення керівництва колонії в засіданні взяв участь настоятель Свято-Покровського храму смт. Цумань священик Михайло Кулакевич. Опісля виступів працівників Волинського управління Департаменту по виконанню покарань слово було надано отцю Михайлу. Священик звернувся до присутніх із закликом дотримуватися правил дисципліни для того щоб отримати можливість достроково звільнитися, повернутися до своїх домівок та і з Божою допомогою більше не потрапляти в подібні заклади. По закінченню засідання всі присутні оглянули умови проживання засуджених, їдальню та місцевий храм Св. Миколая, що діє на території колонії.
5 вересня, у цьому ж храмі було звершено Таїнства Хрещення та Миропомазання над засудженим. Перед звершенням цих Таїнств було проведено співбесіду із засудженим про основи Православної віри.