Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

23.09.2010. КИЇВ. Предстоятель УПЦ привітав енергетиків та електротехніків з ювілеєм створення спілки

22 вересня, у Міжнародному виставкому центрі міста Києва відбувся VIII Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення і майбутнє», присвячений 130-річчю створення Науково-технічної спілки енергетиків та електротехніків України (НТСЕУ).
У відкритті форуму з благословення Блаженнішого Митрополита Володимира взяв участь вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Пантелеімон, який зачитав організаторам та учасникам вітальну адресу Предстоятеля Української Православної Церкви.
На сьогодні Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України є однією з найбільш впливових громадських організацій енергетичного спрямування. Її діяльність спрямована на консолідацію науково-технічної громадськості і плідну співпрацю з державними органами законодавчої і виконавчої влади, вітчизняними та іноземними компаніями, підприємствами і фірмами, різними громадськими об’єднаннями енергетиків з метою формування та проведення єдиної науково-технічної політики у паливно-енергетичному комплексі України, інтеграції ОЕС України з енергосистемами Європи.