Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.09.2010. КИЇВ. Архієпископ Августин взяв участь в урочистостях з нагоди Дня знань в Національній академії внутрішніх справ України

1 вересня традиційним молебнем тут був відзначений початок навчального року — богослужіння відбулося на факультеті початкової та спеціальної підготовки, де цього року близько 600 першокурсників розпочали своє курсантське життя.
Привітати нове поповнення приїхав Міністр внутрішніх справ генерал-лейтенант міліції Анатолій Могильов, а Українську Православну Церкву представляли голова Синодального відділу УПЦ по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями архієпископ Львівський і Галицький Августин, його заступник, настоятель Богоявленського храму при НАВС протоієрей Віталій Приходько, а також студенти Київських духовних академії та семінарії. Владика відзначив, що довіра громадян до органів внутрішніх справ є фундаментом успіху їхньої діяльності, а тому побажав курсантам перш за все так вчитися, щоб ніколи до правоохоронця не змінилося ставлення.
Після урочистих заходів архієпископ Августин поспілкувався з курсантами та керівництвом закладу та оглянув зразки спеціальної техніки, що застосовується в роботі органів внутрішніх справ. Головне ж дійство у житті першокурсників НАВС – присяга правоохоронця, буде проведено 25 вересня на Солом’янській площі Києва.