Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

13.08.2010. ЛУЦЬК. Відбулась підсумкова педагогічна рада у ВДС після вступних іспитів

11 серпня, у Волинській Духовній семінарії відбулась підсумкова педагогічна рада після вступних іспитів. Керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт та педагогічний колектив на чолі з ректором Волинської Духовної семінарії протоієреєм Сергієм Ющиком розглянули кандидатури абітурієнтів і підбили підсумки вступних іспитів до семінарії. Рішенням педради до першого класу семінарії були зараховані 27 абітурієнтів, а також 10 дівчат стали вихованками регентської школи, що діє при ВДС.
Ректор ВДС протоієрей Сергій Ющик зауважив, що у новому навчальному році будуть проведені позакласні читання, кількість яких в порівнянні з минулими роками значно зросте. Також будуть проведені традиційні Стрітенські вечори, до яких запрошують молодь з різних навчальних закладів. Студенти матимуть можливість послухати загально семінарські лекції багатьох викладачів.
Митрополит Ніфонт подякував ректору та викладачам за працю під час вступних іспитів і побажав викладачам та студентам плідної праці у новому навчальному році.