Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

03.08.2010. ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. Блаженніший Митрополит Володимир звершив Божественну Літургію у кафедральному соборі міста

2 серпня, у день пам’яті пророка Божого Іллі Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Володимир, Митрополит Київський і всієї України Волинь відвідав.
Первосвятитель звершив Божественну Літургію в Успенському кафедральному соборі міста Володимира-Волинського. Блаженнішиму Владиці співслужили: єпископ Володимир-Волинський і Ковельський Никодим, єпископ Шепетівський і Славутський Володимир і місцеве духовенство.
Після читання святого Євангелія Блаженніший Владика звернувся до вірян зі словом проповіді. Предстоятель розповів про життя святого пророка, стійкість у вірі та терпінні переслідувань і скорбот. «Молитвами великого угодника пророка Іллі, адаманта віри, нехай Господь, примножить і укріпить нашу віру» – молитовно побажав Предстоятель своїй пастві.
Після богослужіння Блаженніший Митрополит привітав прихожан з днем пам’яті пророка Божого Іллі та преподав кожному Первосвятительське благословення.

Фото протодиякона Віктора Мартиненка