Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

26.07.2010. КИЇВ. До святкування Дня Хрещення Русі та візиту Святішого Патріарха Кирила в Українському домі відбудеться Міжнародна виставка — форум « Всія Русь»

З 27 по 31 липня з нагоди святкування Дня Хрещення Русі та візиту Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила, з благословення Блаженнішого Володимира Митрополита Київського і всієї України, виставкова фірма «Експоарт» проводить Першу Міжнародну виставку — форум « Всія Русь» .
У виставці приймуть участь монастирі та парафії УПЦ, видавництва, майстри церковних та народних ремесел з України, Росії, Білорусі.
На виставці буде представлено великий вибір духовної літератури, церковного начиння, ікон, ювелірних виробів, шитва, порцеляни, кераміки та багато іншого. На виставці – форумі буде представлена різноманітна культурна програма.
Запрошуємо киян та гостей міста відвідати виставку-форум « Всія Русь» , причаститися духовних надбань Православ’я, зміцнитися в вірі до Господа, стати добрими християнами, і в спільній молитві славити велич Христа, та його істину церкву – Канонічне Православ`я.
На святкове відкриття виставки запрошені представники Держадміністрації, та духовенство У П Ц.
Урочисте відкриття виставки та святковий молебень відбудеться: 27 липня о 12.00 годині.
Виставка відкрита для відвідувачів з 10.00 до 19.00, за адресою
м. Київ, вул. Хрещатик,2 «Український Дім».