Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

08.06.2010. КИЇВ. У художній галереї «Неф» Києво-Печерського заповідника відбудеться відкриття виставки творів художника

9 червня у художній галереї Неф Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника відбудеться відкриття першої персональної виставки творів художника Олега Дашевського.
Шлях до творчості у Олега Дашевського виявився нелегким. Упродовж багатьох років він, військовий за освітою, займався будівельним бізнесом, працював за кордоном, оволодів багатьма професіями. Паралельно, для душі, малював. Згодом вирішив присвятити своє подальше життя мистецтву і зробити все для того, щоб його картини не залишали людей байдужими.
В експозиції «Повернення. Початок шляху» представлено 20 картин, створених спеціально для першої у його житті виставки. Це — ніби його повернення до самого себе, світу мистецтва. Твори, різні за тематикою і виконані у різноманітних техніках, є свідченням того, що Олег перебуває у постійному пошуку, як і належить справжній творчій особистості.
Глядачі матимуть змогу помилуватися пейзажами, натюрмортами, портретами, відкриють для себе нове ім’я на художньому небосхилі.
Відкриття виставки відбудеться о 17-00.
Роботи Олега Дашевського можна подивитися на сайті: WWW.OLEG-dashevskv.daportfolio.com

Виставка «Повернення. Початок шляху» відкрита для відвідувачів з 9 червня по 23 червня 2010 року, без вихідних.

Акредитація представників мас-медіа на презентацію не потрібна.
Наша адреса: м. Київ, вул. Івана Мазепи, 21, Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник, корпус № 20 (Художня галерея «Неф»). Т. (044) 254-34-27.