Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.06.2010. ЛУЦЬК. Православна молодь міста приймала участь у проведенні І Всеукраїнського фестивалю духовної пісні «Волинський благовіст»

30 травня, напередодні Міжнародного дня захисту дітей на Волині у Луцьку на стадіоні «Авангард» з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира відбувся грандіозний захід — І Всеукраїнський фестиваль духовної пісні «Волинський благовіст», мета якого була зібрати кошти для обездолених дітей Волині.
На запрошення одного з головних організаторів фестивалю ієродиякона Ніфонта (Омельчука) активну участь у проведенні фестивалю взяли молоді люди з Православного товариства імені Ніколи Святоші, які організували багато конкурсів, розваг та майстер-класів для дітей. Зокрема, юні відвідувачі даного заходу мали можливість взяти участь у конкурсах «Рибалка», «Розмалюй кульку», «Пам’ять», «Малюнок на асфальті», «Дорожній патруль», «Пазл», «Заплети косу». Бажаючі мали змогу запустити повітряного змія та поскакати на великій скакалці. Також діяли майстер-класи малювання на гіпсових дощечках та на ватманах.
Діти, які приймали участь у цих заходах отримували подарунки, а також море позитивного настрою, який передавався і організаторам забав.