Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

30.03.2010. ЛУЦЬК. Духівник міліціонерів області благословив бійців спецпідрозділу «Сокіл»

27 березня, спецпідрозділ «Сокіл» УБОЗ УМВС України у Волинській області святкує своє 16-ліття
З цієї нагоди відбулися урочистості за участі начальника Управління МВС Івана Прошковського, заступника начальника УМВС України в області Володимира Остаповича, першого заступника начальника УМВС – начальника УБОЗ УМВС у Волинській області Андрія Фатєєва та особового складу спецпідрозділу «Сокіл». З благословення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта участь у святкуваннях взяв і духівник міліціонерів області протоієрей Олександр Мазурак, котрий у вітальному слові передав вітання та благословення архіпастиря та побажав усім терпіння та Божого благословення.
Шістнадцять років тому в Україні при Управлінні боротьби з організованою злочинністю було створено «Сокіл», першочерговими завданнями якого є швидке реагування на скоєння злочинів, протидія організованим бандам, забезпечення охорони громадського порядку.
Начальник УМВС України у Волинській області Іван Прошковський привітав усіх працівників спецпідрозділу з їхнім святом та побажав їм завжди повертатися до своїх сімей і рідних здоровими та неушкодженими. Крім того, він наголосив на важливості функціонування цього спецпідрозділу, в якому несуть службу добре підготовлені бійці, що мають відмінну фізичну підготовкута бойову кваліфікацію.
З нагоди професійного свята «соколятам» вручили нагороди, почесні грамоти та оголосили подяки від керівництва. Також до привітань долучилися Голова ради ветеранів ОВС в області Сергій Шелепін, голова Волинської профспілки атестованих працівників ОВС Володимир Буравський. До речі, кожен працівник «Сокола» від профспілки отримав фінансову допомогу обсягом чотириста гривень.