Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

11.03.2010. ЛУЦЬК. Митрополит Нифонт взяв участь у прямому ефірі

5 березня, митрополит Луцький і Волинський Ніфонт взяв участь у прямому ефірі на місцевому телеканалі «Аверс». Прямий ефір був організований інформаційно-просвітницьким відділом єпархії спільно з телекомпанією «Аверс». Супроводжував архіпастиря голова інформаційно-просвітницького відділу та прес-служби єпархії протоієрей Валентин Марчук.
Поява у прямому ефірі митрополита викликала високу телеглядацьку активність, яка показала, що інтерес віруючих до архієрея дуже великий. Багато людей додзвонилися в студію, щоб особисто поставити запитання владиці Ніфонту. Запитували в основному про дотримання посту і про особливості постових богослужінь. Також митрополиту були адресовані життєві запитання, які показують, як прагнуть люди простого та доступного духовного спілкування. Олег Володимирович пообіцяв телеглядачам, що такі духовні бесіди в прямому ефірі з митрополитом стануть систематичними. Навіть після закінчення ефіру до студії телефонували глядачі та просили постійних телезустрічей з архіпастирем.
Слід зауважити, що на телеканалі «Аверс», окрім прямих ефірів з митрополитом Ніфонтом та новин про життя і діяльність Волинської єпархії, виходить щонеділі православна передача «Благодатна купель» ( з повтором у понеділок), котра за короткий проміжок часу зібрала велику аудиторію глядачів і по словам працівників телекомпанії є однією з найкращих та з високим рейтингом телевізійних програм.