Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

11.03.2010. КИЇВ. «Киянкою року» стала співробітниця Місіонерського відділу УПЦ

4 березня керівники Голосіївської районної державної адміністрації вітали в актовій залі найактивніших учасниць творчого конкурсу «Киянка року». Цей захід започатковано в районі з 2007 року. Згідно з умовами, нагороджуються жінки, які ведуть активну громадську діяльність.
У номінації «За внесок жінки в розвиток духовності» нагороду отримала Ірина Петрівна Ковальчук, секретар Синодального місіонерського відділу УПЦ.
Ірина Петрівна відома в Києві також як керівник науково-методичного центру православного просвітництва, автор статей у журналах «Обдарована дитина» й «Журналу для батьків». А ще вона — креативний директор дитячого православного табору «Дзвоник», член виконавчого комітету всеукраїнського православного педагогічного товариства, одна з розробників навчальних програм з християнської етики, автор програм «Світ духовного розвитку для старшокласників» «Основи благочестя». У 2009 році Ірина Петрівна спільно з центром сім’ї та жінок «Родинний дім» започаткувала і впровадила програми «Основи благочестя» в Голосіївському районі. Ірина Петрівна нагороджена орденом преподобного Нестора Літописця третього ступеню.