Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

05.03.2010. ЛУЦЬК. Освячено нові помешкання міліціонерів

Напередодні професійного свята патрульної служби міліції від міської влади та Управління МВС України у Волинській області 12 правоохоронців отримали ключі від нових помешкань.
Подарунок правоохоронцям передав луцький міський голова Богдан Шиба, який наголосив, що навіть попри економічну кризу на Волині вдалося все ж таки виділити для правоохоронців такі потрібні їм оселі.
Присутній на урочистостях начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Віктор Швидкий привітав винуватців свята з отриманням такого цінного подарунку та вручив ключі від кімнат.
Під час вітального слова пан генерал наголосив на самовідданості начальника Луцького міськвідділу УМВС полковника міліції Романа Крохмаля. Саме завдяки наполегливій праці цієї людини було залучено інвесторів до ремонту житла для міліціонерів. Добрим словом згадали і працівників відділу капітального будівництва Управління МВС України у Волинській області.
Звершив освячення квартир духівник міліціонерів області настоятель Свято-Георгіївського храму, що діє на території УМВС у Волинській області протоієрей Олександр Мазурак. Батюшка привітав міліціонерів з святом та побажав в доброму здоров’ї жити в нових квартирах і за все дякувати милосердному Богу.