Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

05.02.2010. ЛЬВІВ. В філармонії відбудеться концерт на допомогу онкохворим дітям

Допомагати можна по різному, і люди, які бажають допомогти – завжди знайдуть спосіб. Саме так і відбулася наступна історія. Минулого тижня нам (в Українську Відкриту Асоціацію «Жити завтра» — Організацій Осіб, Груп, працюючих з дітьми, що страждають онкозахворюваннями — прим. ред.) подзвонила дівчина Ніна і сказала: «Я із Львівського форуму, читаю про діток. А ще я музикант, ми — камерний оркестр капели «Трембіта» і ми хочемо провести концерт, а кошти, зібрані від продажі квитків, передати для допомоги онкохворим діткам. Вам потрібна така допомога?»
Безумовно, нам потрібна така допомога! Нашим маленьким друзям потрібна будь-яка допомога! Нажаль, число наших підопічних в останній час невпинно росте, і справа не в тому, що нас краще знають за два роки роботи — просто дітей у відділеннях стало набагато більше. Й інколи, бувають ситуації, коли сподіватися доводиться тільки на допомогу небайдужих людей, які шукають і знаходять можливість допомогти.
Отже, наступного вівторка, 9 лютого, о 19:00 всіх львів’ян і гостей міста запрошуємо у Львівську обласну філармонію (вул. Чайковського, 7) на благодійний концерт «Музика у теплих тонах». Від однієї назви стає тепліше на душі! Допомогти так просто — прийти на концерт, подарувати собі вечір чудової музики і зробити свій невеличкий і неоціненний внесок для допомоги дітям.
Кошти, зібрані під час концерту будуть витрачені на придбання препаратів і витратних матеріалів для дітей, які проходять лікування у відділеннях гематології (діти із захворюваннями крові) і хірургії (діти з пухлинами) Львівської обласної дитячої спеціалізованої клінічної лікарні.