Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

04.02.2010. ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. Священик єпархії отець Іоанн Цюркало потребує нашої допомоги!

Приємно чути, що є люди, котрі пам ятають слова апостола Якова: «Суд без милости, не сотворшему милости» (Іяк. 2. 13.), вони спішать творити добро, допомагати іншим, тим хто потрапив в біду.
Такі люди відгукнулися на прохання віруючих та духовенства Ратнівського району і надали фінансову підтримку хворому настоятелю Різдво-Богородичної церкви смт Ратне, благочинному Ратнівської округи прот. Іоанну Цюркалу для стентування коронарних судин серця. Для цієї операції та лікування необхідні недешеве медикаментозне і лабораторне забезпечення на суму як мінімум 80000 грн. Ще не зібравши потрібної суми отець Іван спромігся розпочати лікування та підготовку до непростої операції серця.
Особисто батюшка, його родина, духовенство щиросердечно вдячне всім хто допоміг і тим людям які хочуть допомогти в лікуванні священика. Особливо священнослужителі Ратнівщини хочуть висловити свою вдячність кандидату в президенти України лідеру Партії регіонів Віктору Федоровичу Януковичу за те, що він дійсно почув наше прохання і виділив на лікування отця Івана Цюркала фінансову допомогу в розмірі – 40000 грн.
Хай Господь наш Іісус Христос над усіма вами проявляє своє милосердя. Тим хто має бажання надати допомогу повідомляємо банківські реквізити:
Одержувач – Волинська обласна клінічна лікарня
Банк –УДК у Волинській області
МФО – 803014
Код ЗКПО – 01983163
Р/Р – 35424004001379