Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

25.01.2010. ЛУЦЬК. Владика Нифонт привітав волинян зі святами через молодіжне радіо

Керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт 14 та 21 січня взяв участь у православній радіопередачі «Духовні орієнтири»(співавтори медіа проекту протоієрей Валентин Марчук та редактор радіо «Луцьк» Юрій Кльоц. Передача звучить на хвилях 107.3 ФМ та 68.48 МгЦ і виходить в ефір кожного четверга, о 20.30).
Владика Ніфонт в прямому ефірі відповідав на численні запитання радіослухачів. Основний контингент слухачів — молодь, на яких і спрямовані відповіді священнослужителя. Слід зауважити, що у програми з’явилась чимала аудиторія, про що свідчить кількість дзвінків під час прямого ефіру.
Багато радіослухачів додзвонилися в студію, щоб особисто поставити запитання владиці Ніфонту. Митрополиту були адресовані життєві запитання, які показують, як прагнуть люди простого та доступного духовного спілкування.
Владика запевнив радіослухачів, що по мірі своїх можливостей він буде старатися щочетверга брати участь в прямому ефірі.
Користуючись нагодою архіпастир привітав слухачів з святами та запросив волинян у вівторок, 26 січня взяти участь 16-му Різдвяному благодійному концерті для дітей-сиріт, котрий відбудеться о 18-ій годині в кінотеатрі «Промінь».