Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

18.01.2010. ЛУЦЬК. Клірики єпархії поздоровили з різдвяними святами Рожищенську владу

13 січня, благочинний Рожищенського району протоієрей Петро Іваничко та хор священиків Рожищенського благочиння під керівництвом настоятеля храму святого Іоанна Милостивого села Любче протоієрея Сергія Савієвського привітали з Різдвяними святами місцеву владу та державні установи.
Представники районної адміністрації на чолі з Войтовичем Володимиром Івановичем та представники районної ради н чолі з Музикою Андрієм Євгеновичем радо зустріли священиків у залі засідань усім працюючим персоналом. Отець благочинний привітав усіх із Різдвяними та Новорічними святами, священики проспівали декілька колядок та многоліття.
На запрошення голови Рожищенської міської ради Алієва Авгана Алійовича священики привітали працівників мерії міста Рожище.
На запрошення начальника районного відділу міліції Наумчука Петра Петровича Різдвяне привітання почули і правоохоронці. Многоліттям та колядками священики побажали міліціонерам легкої та спокійної служби.
На запрошення судді Сіліча Івана Івановича були поздоровленні працівники районного суду.
Також Різдвянні привітання були принесені керівництву та працівникам Державної автомобільної інспекції, пенсійному фонду, райспоживспілці та приватним підприємцям.
Зі святковим привітання священики завітали до Дитячого притулку для дітей-сиріт. Перед дітьми, які позбавленні батьківської опіки хористи дали міні-концерт. Далі разом з дітворою заспівали усім відомі колядки.
Благочинний отець Петро побажав усім здобути родину та роздав на пам’ять іконки. Сльози на очах були і у священиків, і у працівників, коли діти підходили та просили помолитися, щоб Господь Бог повернув їм батьків.