Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

14.01.2010. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Вихованці недільної школи доносили Різдвяну радість до старих та немічних

8-12 січня прагнучи донести різдвяну радість до кожного серця, з благословення митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія, вихованці недільних шкіл міста вітали з Різдвом Христовим, виступаючи з вертепом і колядками у соціальних і спеціальних освітніх закладах, де проживають престарілі, а також живуть і навчаються діти сироти і діти-інваліди.
Вихованці недільної школи Свято-Покровського кафедрального собору спільно з волонтерською групою факультету початкового навчання Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, вітали колядою дітей з інтернату хутора Корчунок та вихованців міської спеціальної загальноосвітньої школи для розумово-відсталих дітей.
Вихованці недільної школи Свято-Різдво-Богородичного храму виступили у спеціалізованій школі для глухонімих дітей та місцевому будинку престарілих.
Вихованці Недільної школи храму Казанської ікони Божої Матері привітали зі святом Різдва Христового підопічних центру для тимчасового проживання молодих інвалідів «Родинний затишок».
Усі заклади у ці святкові дні від Митрополита Антонія отримали святкові подарунки.