Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

13.01.2010. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Вихованці недільної школи доносили Різдвяну радість до кожного серця

8-12 січня 2010 року прагнучи донести Різдвяну радість до кожного серця, з благословення Митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського АНТОНІЯ, вихованці Недільних шкіл м. Хмельницького вітали з Різдвом Христовим, виступаючи з вертепом і колядками у соціальних і спеціальних освітніх закладах, де проживають престарілі, а також живуть і навчаються діти сироти і діти-інваліди.
А саме:
Вихованці Недільної школи Свято-Покровського кафедрального собору м.Хмельницького, спільно з волонтерською групою факультету початкового навчання Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, вітали колядою дітей з інтернату хутора Корчунок та вихованців Хмельницької спеціальної загальноосвітньої школи для розумово-відсталих дітей.

Вихованці Недільної школи Свято-Різдво-Богородичного храму м.Хмельницького виступили у спеціалізованій школі для глухонімих дітей та місцевому будинку престарілих.
Вихованці Недільної школи храму Казанської ікони Божої Матері привітали зі святом Різдва Христового підопічних центру для тимчасового проживання молодих інвалідів «Родинний затишок».