Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.12.2009. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Правлячий архієрей привітав працівників та ветеранів «Хмельницькобленерго» з професійним святом

З нагоди Дня енергетика, який відзначається 22 грудня, в залі Обласної філармонії відбулись урочисті збори працівників та ветеранів Хмельницької міської РЕМ ВАТ енергопостачальної компанії «Хмельницькобленерго». Від імені митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія, керівництво та працівників компанії з професійним святом привітав секретар Хмельницької єпархії протоієрей Олександр Дацюк.
У своєму вітальному слові отець Олександр передав цінний подарунок та зачитав вітальну адресу архіпастиря, в якій зокрема було зазначено:

«Вельмишановний Олександре Леонідовичу!

Від імені духовенства, віруючих людей Подільського краю та від себе особисто щиро вітаю Вас, а у Вашій особі усіх працівників ВАТ ЕК «Хмельницькобленерго» з професійним святом – Днем енергетика!
У святковий день хочу зазначити, що Ваша особиста відповідальність і професіоналізм, а також сумлінна праця Подільських енергетиків є запорукою надійної і безперебійної роботи вітчизняного енергокомплексу, який забезпечує потреби усіх, без винятку, громадян нашої країни».

Прес-служба Хмельницької єпархії