Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

21.12.2009. ЛУЦЬК. Керуючий єпархією поздоровив міліціонерів області з професійним святом

17 грудня, на запрошення керівництва УМВС у Волинській області та з благословення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта благочинний храмів Луцька протоієрей Володимир Літвенчук та духівник міліціонерів області настоятель Свято-Георгіївського храму Луцька, що побудований на території УМВС України у Волинській області, протоієрей Олександр Мазурак взяли участь у заходах з нагоди святкування дня міліції. Урочистості відбувалися у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. На святкування також було запрошено представників влади, керівництво та особовий склад УМВС України у Волинській області, ветеранів органів внутрішніх справ, а також представників засобів масової інформації. У святкових заходах взяли участь польські та білоруські колеги стражів правопорядку.
Від імені Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Володимира та з благословення владики Ніфонта отець Володимир вручив начальнику УМВС у Волинській області генерал-майору міліції Віктору Швидкому благословенну грамоту Предстоятеля УПЦ для працівників управління та подарував Новий Завіт виданий Волинською єпархією для усіх відділів обласного управління міліції.
До 18-ї річниці Дня міліції України багато працівників органів внутрішніх справ нагороджено грамотами та відзнаками.
На завершення концерту начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Віктор Швидкий подякував усім учасникам цього святкового дійства.